Tuesday, 29 May 2012

Busybody =='

Kenapelahh busybody perlu wujud ? Haihh==' susah betul kalau orang macam ni. Syeera cakap macam ni sebab ade sorang busybody ni (kite panggel die Baby jelahh) try nak pisahkan sepasang kekasih ni. Ceewaaahhhh! Haha. Terperanjat jugaklahh bile dapat tahu kenn? Sebab Baby ni cabar lelaki tu break dengan perempuan tu. Ya Allah! Sape taksayang makwee? Cerr korang fikir sikit.Aduhhh, Baby-2 -,- Then , apa lagi lelaki tu cakap. Ini berdasarkan ape yang Syeera dengarlahh. Lelaki tu tak terime cabaran Baby niii. Lelaki tu kate die sayang perempuan tu. Awww, sweet kenn? Then, Baby tu cakap lelaki tu pengecutlahh, penakutlahh, dan macam-2 lagi yang sewaktu dengannya. Haishh-,- Bile selidik balik, rupe-2nyee , Baby tu kawan perempuan tu sendiri. Ape jenis kawanlahh macam tu. Itulahh namenyee kawan makan kawan. Btw, untung betul perempuan tu sebab dapat lelaki yang betul-2 menyayangi dia <3

Syeera Razak's corp@

No comments:

Post a Comment