Thursday, 10 May 2012

Youuuuuuuuuu :>

Hai , korang !!!! Lalala :> Lame kan kite tak edit blog ? Hmm , kite sch jee . takde mase nak update :( Jealous je tengok orang punye blog cantik2 . Btw , kite nak story pasal seseorang ni . Bile kite dah rasa sayang kat seseorang , memang susah nak hilangkan perasaan tu kenn ? Macam tulahh yang kite rasa sekarang . Kite sayang die , and kite harap sangat yang die pun sayang kite jugak . Lebih kurang hari2 jugaklahh kite balik sekolahh dengan die . And harituh , kitorang balik sesame . Die pegangkan buku kite yang banyakkkkkkkk gile tu . Tibe2 , ade pulak member sekor ni nyanyi lagu Fall For You - Secondhand Serenade .  Takpe ahh , sorang jee . Tapi lelamee , satu gang tu nyanyi lagu tu . Yang kitorang ni , dah segan silu gituuh = = '  Aww , memang memalukan , tapi sweet jugak tau (: Hihi , never forget that moment :P Ehh , btw , nak habis mase dahh . Nanti kite update lagi yeahh , followers . Kbaii (:

ILoveYouuuu :*

No comments:

Post a Comment